Glas Facetslebet Smykker med Bronze Farve Dobbeltsidet Grå Full Moon Univers Glas Kugle Halskæde Smykker 2019

kr14.50
På lager
Hurtig levering
Butik:
 • Stil: TRENDY
 • Halskæde Type: Vedhæng Halskæder
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Køn: Unisex
 • Element Type: Halskæder
 • Kæde Type: Kæde
 • Bøde eller Mode: Mode
 • Metaller Type: Zink Legering
 • Vedhæng Størrelse: 1.6 cm
 • Mærke: WEMARCHJULY
 • Model-Nummer: JH0192
 • Form\mønster: Runde
 • Materiale: Metal

Konto Type: Halskæde

Halskæde Type: Halskæde

Metaller Type: Legering (base), kobber (kæde)

Kæde Type: Kæde

Kæde Længde: 45+5 CM (Udvidet Kæde), (1 inch = 2.54 cm)

Style: Trendy

Farve:bronze,

Glas Diameter: 16MM, Emballage, Herunder: 1 stykke Halskæde

HongKong Post/ChinaPost EMS, DHL/ARAMEX Kina Post Almindelige Pakke Plus 30-45 arbejdsdage 8-12 hverdage 4-7working dage 45-60 arbejdsdage >$10 >=$150 >=$150 1.Vi shi alle vores varer i hele verden inden for 48 timer ved ( EMS/DHL/Aramex ) Hongkong post/Kina post forsendelse måde, vil afhænge af de samlede omkostninger 2. En masse af kundernes reaktion.Shipping tid er for lang.Ifølge det statslige og nationale transport-afstand, for langt.Nogle gange kan det tage op til 4-7 uger på grund af strenge brugerdefinerede Kontrol. 3. Kombineret med logistik og logistik transit.Told-streng kontrol.Vent for en grund!Pakken forventes at ankomme 28 til 40 dage. 4. så har vi en 45 dages ubetinget returret vil gøre dig føle sig bedre.Dette er den bedste i alibaba globale hastighed sælge service strategi.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vibe-tribe-corporate.eu.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Vibe-tribe-corporate.eu!

 

Relaterede varer

Nye Lange Double Layer Simuleret Perle Halskæde Kvinder Sweater Kæde Kvindelige Collares Statement Smykker Engros 2020
kr14.24
LISM Boheme-Stjernede Halskæder til Kvinder Mode Multilayer Guld Kæde Crystal Choker Halskæde Smykker 2019 kettingen voor vrouwen
kr17.61
Nye Simpel Måde Moon Star Kravebenet Kæde Halskæder Micro Zircon Frynse Vedhæng Halskæde Til Kvinder Smykker
kr29.82
Blomster Type Perle Halskæde Enkelt Lag Tynd Kæde Mode Smykker, Vedhæng, Halskæder Charmerende Kvinde Kpop
kr29.57
Titanium Stål Hip Hop Perler, Kæde Halskæder til Kvinder Mand Unisex Snoet Legering Lang Halskæde Statement Smykker Gaver
kr19.39